Eerste digitale geboorteaangifte in Schagen

Normal baby bo fam bruin mol
Afbeelding: Pierre Mettes

Woensdagmorgen 15 april is aangifte van een geboorte gedaan in het gemeentehuis van Schagen. Dat lijkt niet bijzonder, maar is het wel. Want voor de allereerste keer in de geschiedenis van gemeente Schagen ging de aangifte geheel digitaal.

De eerste digitale geboorteaangifte werd gedaan door de ouders, Mandy Bruin-Mol en Marc Bruin. Het kindje is geboren op dinsdag 14 april. Het is een meisje met de naam Bo Agatha Petronella Bruin. Het gezin woont in Waarland. Bo heeft al een oudere zus, Tess.

Gemeente Schagen heeft de familie Bruin van harte gefeliciteerd. Niet alleen vanwege een welkom aan de nieuwe wereldburger. Ook omdat deze geboorteaangifte het bewijs is dat de (digitale) dienstverlening van gemeente Schagen gewoon door gaat. Zelfs of vooral in deze tijd van sociale beperkingen om het coronavirus in te dammen. Het gezin krijgt een mooie familiefoto, een blijvende herinnering aan een bijzonder moment in deze bijzondere tijd.

Adverteren op SchagenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SchagenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Schagen
14:53

17° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

68%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief