Fietser overleden na verkeersongeval in Sint Maarten

4 maanden geleden gepubliceerd

De 40-jarige man uit de gemeente Dijk en Waard, die op maandag 25 maart 2024 betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval aan de Groenveldsdijk in Sint Maarten, is op woensdag 27 maart overleden aan zijn verwondingen.

Ongeval en onderzoek

De politie kreeg op 25 maart omstreeks 17.20 uur een melding van een serieuze aanrijding tussen een fietser en een auto. De man werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij helaas enkele dagen later overleed. De bestuurder van de auto, een 48-jarige man uit de gemeente Schagen, werd volgens de procedure aangehouden en is inmiddels vrijgelaten. Zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval wordt momenteel onderzocht door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie.

Ondersteuning aan de familie

Naar aanleiding van dit tragische incident is er een familierechercheur toegewezen aan de familie van het slachtoffer. Tevens kunnen getuigen van het ongeval ondersteuning krijgen van Slachtofferhulp. Deze organisatie biedt gratis hulp en kan worden bereikt op het telefoonnummer 0900-0101.