Overname broodjeszaak P10 in Schagen succesvol voltooid

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

In december vorig jaar werd bekend dat broodjeszaak P10 bij het station in Schagen te koop stond. Peter en Tineke de Jong moesten stoppen met hun zaak door de ernstige ziekte van Peter. Gelukkig vonden ze snel een opvolger in Booy Bakker uit Callantsoog.

Nieuwe eigenaar

Booy Bakker, de nieuwe eigenaar, had al lange tijd de droom om een eigen broodjeszaak te hebben. Dat hij P10 over kon nemen, voelde voor hem dan ook als een buitenkans. “Toen ik voor de eerste keer kwam kijken was ik meteen verliefd”, vertelt Booy.

Wonen en werken in Schagen

Niet alleen de broodjeszaak werd door Booy overgenomen, ook de woning boven de zaak is in zijn bezit gekomen. Hij geniet van het dynamische leven in Schagen, een levendig contrast met Callantsoog.

Toekomstplannen

Booy is tevreden met de reeds opgebouwde klantenkring van Peter en Tineke, maar heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Hij wil de klantenkring verder uitbouwen en speelt zelfs met het idee om een tweede broodjeszaak te openen. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid lijkt de toekomst van broodjeszaak P10 in goede handen te zijn.