G-niale Sportdag voor mensen met een beperking in Spartahal Schagen

22 dagen geleden gepubliceerd

Op zaterdag 11 mei 2024 wordt de Spartahal in Schagen het decor voor een bijzondere sportdag. Deze dag, speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking, biedt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse sporten. Deelnemers van alle leeftijden kunnen tussen 11:00 uur en 14:00 uur gratis deelnemen.

Een dag vol sport en ontdekkingen

De sportdag wordt georganiseerd door Team Sportservice. Het doel is niet alleen om een dag vol sportieve activiteiten aan te bieden, maar ook om deelnemers de kans te geven te ontdekken welke sport het beste bij hen past. Diverse verenigingen bieden hun sporten aan, zodat er genoeg te ontdekken valt. Na afloop zijn Team Sportservice en de deelnemende sportverenigingen aanwezig om ondersteuning te bieden.

Remon Schoorl van Team Sportservice legt uit: “We willen ervoor zorgen dat deelnemers de mogelijkheid hebben om na deze dag verder te sporten bij een geschikte vereniging”.

Deelname en aanmelding

De G-niale Sportdag belooft een mooie dag vol sportieve ontdekkingen te worden. De deelname is gratis. Mocht je deel uitmaken van een organisatie en meerdere deelnemers willen opgeven, dan kun je dat aangeven bij je aanmelding. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remon Schoorl van Team Sportservice.