Vijf medewerkers gemeente Schagen besmet met corona

Normal concept of covid 19 in red background 4031867 min

Vijf medewerkers van de gemeente Schagen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Hoe de medewerkers besmet zijn geraakt, is onduidelijk. Inwoners die de afgelopen week het gemeentehuis hebben bezocht, hebben geen risico gelopen. Burgemeester Marjan van Kampen: “We gaan uiterst zorgvuldig te werk om besmettingen onder medewerkers te voorkomen. Desondanks kan dit gebeuren. Als het aantal besmettingen verder oploopt, kan dit gevolgen hebben voor onze dienstverlening. We doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen en vragen begrip als het iets langer duurt dan normaal.”

Medewerkers van de gemeente werken zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor is de kans op verspreiding van het virus onder medewerkers zeer laag. De regel is, dat zij zich – net als iedereen – meteen laten testen als zij klachten hebben. En thuis de uitslag van de test afwachten.

 

Adverteren op SchagenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SchagenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Schagen
15:01

17° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

68%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief