Zonnepanelenactie ‘Daken vol zon in Schagen’ behaalt goed tussenresultaat

Normal pexels photo 2800832
Afbeelding: KML

Meer dan 500 inwoners van de gemeente hebben zich aangemeld voor de collectieve inkoop van zonnepanelen. In deze actie biedt een collectief van vakkundige regionale installateurs huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

Webinar

Op woensdag 10 juni om 20.00 uur kan men deelnemen aan een Webinar. Dit is een online bijeenkomst die live via een computer kan worden bijgewoond. Na een presentatie kan men vragen stellen. Aanmelden voor de actie en het Webinar kan via www.duurzaambouwloket.nl/actieschagen. Eind mei stuurt Duurzaam Bouwloket de uitnodiging van het Webinar toe naar alle bewoners die zich voor de actie hebben aangemeld. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Actie is verlengt

Door Corona is de actie verlengd en kunnen inwoners in Schagen zich tot 30 juni vrijblijvend inschrijven. Dat houdt niet in dat zij dan al een beslissing moeten nemen, maar wel dat ze hun gegevens invullen en dat zij een offerte aanvragen. Na een huisbezoek hebben ze uiteraard nog de beslistermijn van de offerte (circa 4 weken) om een besluit te nemen.

Adverteren op SchagenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op SchagenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Schagen
15:13

17° C

Zwaarbewolkt

1.34 km/h

68%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief